Retourbeleid voor Goe beestig

Laatst bijgewerkt op 20/12/2023

  1. Retourneren en Ruilen: a. We streven naar 100% klanttevredenheid. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product retourneren of ruilen, mits aan de voorwaarden wordt voldaan. b. Retourneren of ruilen is alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
  2. Voorwaarden voor Retourneren en Ruilen: a. Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. b. Retourzendingen moeten voorzien zijn van alle originele labels en tags. c. Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten komen mogelijk niet in aanmerking voor retournering of ruiling, tenzij er sprake is van defecten of fouten van onze kant.
  3. Retourproces: a. Neem contact met ons op via [email protected] om een retourzending aan te vragen. b. Wij verstrekken instructies en een retourlabel indien nodig. c. Stuur het product terug volgens de verstrekte instructies.
  4. Terugbetaling: a. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot terugbetaling binnen 7 dagen. b. Terugbetalingen worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.
  5. Verzendkosten: a. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect is of niet overeenkomt met de bestelling.
  6. Defecten of Fouten: a. Als het product defect is of niet overeenkomt met de bestelling, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen zorgen voor een snelle oplossing, waaronder vervanging of terugbetaling.
  7. Contact: a. Voor vragen over retourneringen of ruilingen, neem contact met ons op via [email protected]
  8. Wijzigingen in Retourbeleid: a. We behouden ons het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zijn van kracht bij publicatie op onze website.

Dit retourbeleid is opgesteld in overeenstemming met de Belgische consumentenwetgeving.